Tröja hml Lime

225 kr

Essentiell för Kyliga Dagar

hmlLime Tröja är en oumbärlig del av ditt barns garderob när temperaturen sjunker. Denna långärmade sweatshirt från hummel® är gjord av mjuk ekologisk bomull och har en bekväm rund hals, vilket gör den till ett perfekt lager för kyliga dagar.

Hållbar och Bekväm

Tillverkad av 100% ekologisk bomullsjerseytyg, är denna tröja inte bara miljövänlig utan också otroligt mjuk och skonsam mot barnets hud. Den är idealisk för daglig användning och erbjuder hög komfort.

Certifierad Kvalitet

hmlLime Tröja är certifierad enligt STANDARD 100 av OEKO-TEX®, vilket garanterar att plagget är fritt från skadliga ämnen. Detta ger extra trygghet för både dig och ditt barn.

Stilfull och Praktisk

Med ett extra stort BumbleBee®-logotyptryck på framsidan och praktiska tryckknappar på axeln, kombinerar denna tröja stil med användarvänlighet, vilket gör den enkel att ta på och av.

hmlLime Tröja?

Om du söker en bekväm, hållbar och stilfull tröja för ditt barn, är hmlLime Tröja det perfekta valet. Den erbjuder en idealisk kombination av funktionalitet och mode, passande för både lek och avkoppling.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: