34%

Zip Tröja hml Evan

Det ursprungliga priset var: 650 kr.Det nuvarande priset är: 427 kr.

Mjuk och Varm

hmlEvan Zip Tröja är det perfekta valet för att hålla ditt barn varmt och bekvämt. Tillverkad av mjukt och varmt teddytyg i fleece, erbjuder denna Tröja från hummel® en oöverträffad komfort och värme under kyligare dagar.

Mångsidig och Funktionell Design

Tröjan kombinerar teddytyget med ett insats av interlock-tyg, vilket ger en unik och funktionell design. Detta kompletteras med ett logoemblem på bröstet, som ger Tröjan en snygg och distinkt look.

Praktisk och Bekväm

Med en hel dragkedja framtill och blixtlåshus samt en hög hals, är hmlEvan Zip Tröja både lätt att ta på och bekväm att bära. Sidofickorna tillför ytterligare funktionalitet och praktiska aspekter till denna mångsidiga Tröja.

Hållbart Material

Denna tröja är tillverkad av 100% polyester i huvuddelen och en blandning av 58% återvunnen polyester och 42% ekologisk bomull i inlägget. Denna hållbara sammansättning garanterar att tröjan inte bara är skonsam mot miljön, utan också hållbar och slitstark.

hmlEvan Zip Tröja?

Om du letar efter en tröja som kombinerar stil, komfort och hållbarhet för ditt barn, är hmlEvan Zip Tröja det perfekta valet. Den är designad för att möta kraven från barns aktiva liv och är ett måste i varje barns garderob.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: