Tights hml Elvira

190 kr

Stilfulla och Bekväma

hmlElvira Tights är ett utmärkt och snyggt val för ditt barn, med en åtsittande passform som är tillverkad av ett elastiskt jerseytyg. Dessa tights från hummel® kombinerar stil med komfort och rörlighet, idealiska för barnets aktiva dagar.

Ekologisk Bomull

Tillverkade av 95% ekologisk bomull och 5% elastan, erbjuder dessa tights inte bara flexibilitet och hållbarhet, utan också miljövänlighet. Den högkvalitativa bomullen ger en mjuk känsla mot huden, perfekt för barns känsliga hud.

Certifierad Säkerhet

Med STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certifieringen kan du vara säker på att hmlElvira Tights är noggrant testade och fria från skadliga kemikalier. Detta garanterar en säker och ansvarsfull produkt för ditt barn.

Designade för Komfort

Med ett elastiskt midjeband och en tryckt logotyp på benet samt ett heltäckande tryck, kombinerar dessa tights komfort med en trendig design. De är perfekta för att bära under lek och aktiviteter.

hmlElvira Tights?

Om du letar efter ett par tights som kombinerar mode, komfort och miljömedvetenhet, är hmlElvira Tights det perfekta valet. De är särskilt utformade för att passa barns behov av komfort och stil i deras aktiva liv.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: