40%

T-shirt hml Dare

Det ursprungliga priset var: 280 kr.Det nuvarande priset är: 169 kr.

Komfort och Flexibilitet i hmlDare T-shirt

Låt ditt barn njuta av överlägsen komfort och flexibilitet med hmlDare T-shirt. Denna hummel t-shirt är tillverkad av ekologisk bomullsjersey enligt STANDARD 100 by OEKO TEX®, vilket garanterar kvalitet och säkerhet.

Klassisk och Mångsidig Design

Med en klassisk rund hals och korta ärmar är denna t-shirt enkel att ta på och passar perfekt i vardagsgarderoben. Den är mångsidig och kan användas för olika tillfällen.

Stilfullt Emblem

T-shirten har ett stilfullt emblem som ger den en extra touch av elegans. Ditt barn kommer att se både snyggt och bekvämt ut.

Tillverkad med Omsorg om Miljön

Vi bryr oss om miljön och din barns hälsa. Denna t-shirt är tillverkad av 100 % ekologisk bomull, vilket är skonsamt mot både naturen och din lilla.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: