26%

Tröja hml Cordy

Det ursprungliga priset var: 480 kr.Det nuvarande priset är: 354 kr.

Mjukhet och Flexibilitet i hmlCordy Tröja

Ge din lilla den ultimata komforten med hmlCordy Tröja, en del av ett matchande set. Denna tröja är tillverkad i mjukt och flexibelt velourtyg som låter ditt barn röra sig bekvämt och med lätthet.

En Broderad Logotyp För Stil

Denna hummeltröja har den broderade logotypen på framsidan, vilket ger den en touch av stil och elegans. Det är den perfekta kombinationen av komfort och trendig design.

Muddar för Värme

För att hålla värmen inne har hmlCordy Tröja midja och ärmslut med muddar. Detta gör att din lilla kan njuta av utomhusaktiviteter även när temperaturen sjunker.

Tillverkad med Omtanke

Vi bryr oss om kvalitet och komfort. Denna tröja är tillverkad av 68 % bomull, 29 % polyester och 3 % elastan för att säkerställa en skön känsla och hållbarhet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: