Joggingbyxor hml Cordy

321 kr

Få Struktur och Flexibilitet med hmlCordy Joggingbyxor

Ge din lilla en perfekt kombination av struktur och rörelsefrihet med hmlCordy Joggingbyxor. Dessa byxor är tillverkade i mjukt velourtyg som ger dem ett strukturerat utseende samtidigt som de erbjuder utmärkt flexibilitet för ditt barn.

Stilfull Broderad Logotyp

Dessa hummel-joggingbyxor har en broderad logotyp och etikett på höften och sidan, vilket ger dem en trendig och stilfull touch. Ditt barn kommer att se både snyggt och bekvämt ut.

Anpassad Passform med Justerbart Midjeband

För en nära och säker passform har hmlCordy Joggingbyxor ett justerbart midjeband med dekorativt snöre. Detta garanterar att byxorna sitter perfekt på plats, oavsett aktivitet.

Tillverkade med Omsorg

Vi bryr oss om kvalitet och komfort. Dessa joggingbyxor är tillverkade av 68 % bomull, 29 % polyester och 3 % elastan för att säkerställa en skön känsla och hållbarhet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: