Magmaster 48 st Magnetiska Byggklossar

329 kr

Slut i lager

Främja kreativitet och fantasifullhet med dessa färgglada magnetplattor! Med denna roliga byggsats får barnen lära sig om symmetri, geometri, färger, former och finmotorik. Innehåller 48 st magnetsplattor i fina färger. Instruktioner ingår men är ingen begränsning för hur mycket fanatasin får flöda i byggprocessen.

Inte lämplig för barn under 3 år. Kvävningsrisk. Små delar

Material: Silikon och plast
Ålder: 3+ år
CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007459