Verktygslåda 9 delar

151 kr

I lager

Verktygslåda 9-delar: Perfekt För Unga Hantverkare

Introducerar Verktygslåda 9-delar, en idealisk leksak för att inspirera och underhålla unga hantverkare. Denna verktygslåda är en komplett uppsättning av leksaksverktyg och tillbehör, perfekt för barn som älskar att bygga och skapa.

Utbildningsvärde och Kreativ Stimulans

Med sitt omfattande innehåll på 9 delar ger denna verktygslåda barn möjlighet att utforska olika verktyg och deras användning. Den erbjuder inte bara underhållning utan också en chans att utveckla finmotoriska färdigheter och förståelse för praktisk problemlösning.

Design och Mått

Denna Verktygslåda är designad med barn i åtanke och har måtten ca 28x15x14cm, vilket gör den perfekt för små händer. Den inkluderar ett avtagbart centimetermått (25cm), vilket ger en extra dimension av realism och lärande.

Verktygslådan är den perfekta gåvan för att uppmuntra kreativitet och hand-on lärande. Den är idealisk för barn som älskar DIY-projekt och efterliknar hantverk. Låt ditt barns fantasi blomstra med denna mångsidiga och roliga verktygslåda.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008655