Tippbil med Ljud och Ljus 13 cm

108 kr

I lager

Tippbil med Ljud och Ljus 13 cm: Stimulerande och Rolig Leksak för Små Barn

Upptäck den spännande Tippbil med Ljud och Ljus 13 cm, en perfekt leksak för att underhålla och engagera barn från 1 års ålder. Med sina realistiska ljus- och ljudfunktioner erbjuder denna tippbil en interaktiv och njutbar upplevelse för de yngsta.

Uppmuntrar till Kreativ Lek

Denna tippbil är designad för att inspirera till fantasifulla lekar. Ljud- och ljuseffekterna ger en autentisk känsla som stimulerar barnets sensoriska utveckling och hjälper dem att förstå orsak och verkan genom lek.

Barnvänlig Design och Användarvänlighet

Med en bekväm storlek på 13 cm är Tippbilen lätt för små händer att hålla och manövrera. Tippbilen är säker för barn och levereras med 2 x LR44-batterier, vilket gör den redo för lek direkt ur förpackningen.

Tippbilen är en idealisk present för små barn, och erbjuder timmar av underhållning samtidigt som den främjar tidig motorisk och kognitiv utveckling. Den är en perfekt leksak för att engagera unga sinnen i kreativ och stimulerande lek.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008654