Sopbil med Ljud och Ljus 13 cm

108 kr

I lager

Sopbil med Ljud och Ljus 13 cm: Rolig och Interaktiv Leksak för Små Barn

Introducera Sopbil med Ljud och Ljus 13 cm, en perfekt leksak för att engagera och underhålla ditt barn från 1 års ålder. Med dess realistiska ljus- och ljudfunktioner erbjuder denna sopbil en fascinerande och interaktiv upplevelse som stimulerar barnets fantasi och lekförmåga.

Utbildningsvärde och Sensorisk Utveckling

Den här sopbilen är inte bara rolig utan också pedagogisk. Ljud- och ljuseffekterna hjälper till att utveckla barnets sensoriska färdigheter och förståelse för orsak och verkan. Dessutom främjar den rollspelslekar och kan hjälpa till att förklara viktiga koncept som återvinning och samhällsservice.

Barnsäker och Användarvänlig

Denna Sopbil är utformad med barnsäkerhet i åtanke. Med en storlek på 13 cm är den perfekt för små händer att greppa och leka med. Dessutom är sopbilen redo att användas direkt ur förpackningen, då den levereras med 2 x LR44-batterier.

Sopbilen är en idealisk leksak för att stimulera kreativ lek och lärande. Den är perfekt som present och kommer garanterat att bli en favorit i varje barns leksakssamling.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008653