Brandbil med Ljud och Ljus 13 cm

108 kr

I lager

Brandbil med Ljud och Ljus 13 cm: Spännande och Lärorik Leksak

Upplev spänningen och äventyret med Brandbil med Ljud och Ljus 13 cm, den perfekta leksaken för små barn som älskar actionfyllda lekar. Denna brandbil är speciellt designad för barn från 1 år och uppåt, och erbjuder en interaktiv upplevelse med verklighetstrogna ljus- och ljudfunktioner.

Interaktiva Funktioner för Fantasifull Lek

Denna brandbil är utrustad med realistiska ljud- och ljuseffekter som imiterar en riktig brandbil. Dessa funktioner gör leken mer levande och underhållande, samtidigt som de stimulerar barnets sensoriska utveckling och förståelse för orsak och verkan.

Redo att Leka Direkt ur Förpackningen

Med en praktisk storlek på 13 cm är denna Brandbil idealisk för små händer. Den är trygg och enkel att använda för barn, och kommer med 2 x LR44-batterier inkluderade, så att leken kan börja direkt.

Brandbilen är en fantastisk gåva för unga barn som uppmuntrar till både lärande och lek. Den är perfekt för att väcka barnens intresse för hjältemodiga yrken och inspirera till timmar av fantasifulla äventyr.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008652