Badleksaker i Påse 6-pack 8 cm

85 kr

I lager

Badleksaker i Påse 6-pack 8 cm: Äventyrliga Djurvänner för Badstunden

Ge ditt barn en äventyrlig och underhållande badupplevelse med detta 6-pack av badleksaker i påse. Perfekt för att göra varje bad till ett roligt äventyr, dessa leksaker introducerar en rad charmiga djurvänner som kommer att förgylla ditt barns badstunder.

Praktisk Förvaring

I Dessa badleksaker ingår en dragsko-påse, vilket gör det enkelt att förvara dem. Påsen bidrar inte bara till ordning och reda i badrummet utan är också perfekt för att ta med leksakerna på resor.

Kvalitetsmaterial och Passande Storlek

Tillverkade av hållbart plastmaterial, är dessa badleksaker både robusta och säkra för barn. Med en storlek på ungefär 6-8 cm är de perfekta för små barnhänder, vilket stimulerar motorik och inbjuder till kreativ lek.

Dessa Badleksaker är en utmärkt gåva för barn över 3 år, som uppmuntrar till lekfullhet och fantasi under badtiden. Låt ditt barn upptäcka glädjen och spänningen med dessa härliga djurvänner i badet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008644