Badleksak i Segelbåt Sjöstjärna & Flodhäst Gul 14 cm

64 kr

I lager

Badleksak Segelbåt 14 cm: Färgglada Äventyr för de Minsta

Introducerar Badleksak Segelbåt 14 cm, en livlig och underhållande leksak perfekt för små barns badtid. Dessa charmiga segelbåtar kommer med roliga djurpassagerare som groda, pingvin och anka, och bjuder in till en värld av fantasifulla äventyr i badkaret.

Robust Design och Barnvänliga Material

Varje segelbåt, tillverkad av hållbar plast och mäter cirka 14 cm, är designad för att tåla lekfulla badstunder. Medföljande djurfigurer i vinyl ger en extra dimension av lek och är perfekta för små händer att utforska och leka med.

Perfekt för Utvecklande Lek

Dessa Badleksak Segelbåtar är inte bara en källa till underhållning, utan också ett verktyg för att utveckla barns motorik och kreativitet från 10 månaders ålder. Med sortiment av olika utföranden, erbjuder varje båt en unik och spännande upplevelse.

Med sitt färgglada och barnvänliga design, är Badleksak Segelbåt 14 cm en perfekt present för barn från 1 år. Dessa segelbåtar förvandlar badtiden till en rolig och lärorik upplevelse, och uppmuntrar till timmar av kreativt lekande i vattnet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008642