Badanka Födelsedag 9 cm

66 kr

I lager

Badleksak Anka 9 cm: Perfekt för Alla Åldrar

Upplev glädjen i badstunden med Badleksak Anka 9 cm, en tidlös och rolig leksak som passar barn från 6 månader till 14 år. Denna charmiga badanka är utformad för att tillföra skoj och lekfullhet till badtiden för barn i alla åldrar.

Perfekt Storlek för Små Händer

Med en bekväm storlek på 9 cm är denna badleksak anka perfekt för små barnhänder. Den är lätt att greppa och flyter lekfullt på vattenytan, vilket gör den till en favorit under badstunder.

Långvarig Lekkamrat

Denna Badleksak Anka är inte bara rolig för de yngsta, utan fortsätter att vara en uppskattad lekkamrat ända upp till 14 års ålder. Dess tidlösa design och hållbarhet gör den till en långvarig följeslagare i badet.

Med sin ljusa färg och charmiga utseende är Badleksak Anka den perfekta presenten för att uppmuntra fantasi och lek under badtiden. En klassiker i badrummet som garanterat kommer att bli en favorit bland barn i alla åldrar.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008648