Claas Kids Axion 870 Traktor Cargos 750 31 cm

139 kr

I lager

Alla barn tycker om att göra det – kör traktor – och med släp! Oavsett om du plöjer, bearbetar, sår eller skördar finns det aldrig en tråkig stund på en gård. Med Claas Kids Axion 870-traktorn och Cargos 960-släpvagnen är små bönder alltid välutrustade.

Traktor + släp för barn från 12 månader i en glad och färgglad design. Med sina söta ögon kommer CLAAS-fordon att förtrolla de små och ge dem ett léende på läpparna. Leksakstraktorn och släpet är barnvänliga med sina rundade hörn och kanter och är perfekta för små barns händer. Den idealiska gårdskamraten för pojkar och flickor från 1 år och uppåt.

Traktorn är utrustad med frihjul och har även prova mig-funktion med ljus och ljud (startmotorljud). Erforderliga batterier (2xLR44 1,5V) ingår i leveransen. Vagnen är tippbar och har en släpvagnsdörr som går att öppna.

Finmotorik, kreativitet och barnets upptäckarlust uppmuntras.

Produktmått ca 31 x 9 x 10 cm

Vikt: ca 508 g

Traktor: frihjul + ljus och ljud + släpfunktion tippbar + släpvagnsklaff kan öppnas

Åldersrekommendation: 1-3 år

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0006403