Venus Rakhyvel + 3 st Rakblad Sensitive Extra Smooth

139 kr

I lager

Ge din hud en unik rakvård med Gillette Venus.

Rakhyveln har ett gummerat handtag och vridbara huvuden, vilket garanterar perfekt anpassning av rakapparaten till din kropps konturer.

Den utbytbara Gillette Venus rakhyveln består av 3 blad, som säkerställer en perfekt jämn rakning.

Varje huvud är utrustat med breda kuddar som tillåter ett smidigt glid på din hud.

Med ett rundat, flexibelt huvud kan du lita på maximal rakkomfort, eftersom det övervinner kroppens alla veck.

Detta specialset innehåller även ett ersättningshuvud för ComfortGlide Spa Breeze med 3 blad och ett Venus Embrace Sensitive-huvud med 5 blad.

Få perfekt slät hud med Gillette Venus.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0006102