UV-Solhatt

160 kr199 kr

Skydda ditt barn effektivt med Geggamojas solhatt.

Geggamojas solhatt är den ultimata solskyddsprodukten för ditt barn, perfekt för både stranddagar och lekfulla dagar på förskolan. Denna mångsidiga solhatt är inte bara stilfull utan också extremt funktionell, tillverkad av 100% återvunnen polyester mesh som andas för att hålla ditt barn svalt och bekvämt under soliga dagar.

Högsta solskydd med UV50+

Med ett inbyggt UV50+ skydd blockerar denna solhatt 98% av solens skadliga UVA- och UVB-strålar, vilket garanterar ett utmärkt skydd mot solen. Det är en essentiell tillägg till barnets sommargarderob, skyddande mot solens strålar när de är som starkast.

Snabbtorkande och återvunnet material

Solhatten är designad för att vara så praktisk som möjligt. Den snabbtorkande funktionen säkerställer att hatten snabbt blir torr efter lek i vatten eller oväntade regnskurar. Tillverkad av återvunnet material, stödjer den också en hållbar livsstil, vilket gör den till ett miljömedvetet val för medvetna föräldrar.

Lätt att underhålla

Denna solhatt är lätt att ta hand om, tvättbar i maskin på 40 grader och ska inte torktumlas eller behandlas med sköljmedel, vilket bevarar dess kvalitet och funktionalitet över tid.

Säkerhet och kvalitetsgaranti

Geggamojas solhatt uppfyller PPE förordningen (EU) 2016/425, kategori I, samt överensstämmer med BS 8466. Du kan vara trygg i att du ger ditt barn ett högkvalitativt solskydd som är testat och godkänt enligt strikta säkerhetsstandarder.

Vare sig det är för en dag på stranden eller en aktiv dag utomhus, är Geggamojas solhatt ett smart, säkert och stilfullt val för att hålla ditt barn skyddat och bekvämt.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: