Sommar-set Bambu Green bird

459 kr

Mjukt och Bekvämt Tvådelat Set i Bambu för Barn

Vårt tvådelade set i mjuk och skön bambu erbjuder den ultimata komforten för ditt barn. Det består av ett par shorts och en t-shirt, perfekt för sommarvärme men även lämpligt året runt för barn som lätt blir varma. Tillverkat av miljövänlig bambu, som odlas helt utan bekämpningsmedel och är 100% biologiskt nedbrytbart, är detta set både hållbart och skonsamt mot barnets hud.

Hudvänligt och Termoreglerande

Med sina egenskaper liknande ull och silke, erbjuder bambumaterialet en unik förmåga att hålla barnet varmt när det är kallt och svalt när det är varmt. Detta gör bambu till det perfekta materialet för barnkläder, tack vare dess mjukhet och förmåga att låta huden andas.

Idealiskt för Alla Tillfällen

Detta set är inte bara perfekt för sommaren, tack vare dess svala och sköna kvaliteter, utan också en utmärkt allround outfit som håller ditt barn bekvämt under alla aktiviteter. Det andningsbara bambumaterialet bidrar till en behaglig känsla oavsett väder.

Material och Skötselråd

Setet är tillverkat av 67% bambu, 27% ekologisk bomull och 6% elastan, vilket ger en mjuk och stretchig kvalitet. För att bevara dess mjukhet och form rekommenderas tvätt i 30 grader utan användning av torktumlare. Genom att följa dessa tvättråd säkerställer du att setet förblir en favorit i garderoben under lång tid framöver.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: