Babynest Viking Cave

597 kr

I lager

EcoViking babynest växer tillsammans med barnet då det går att öppna upp nedtill med hjälp av dragkedja. Den mjuka fyllningen av bomull, som är helt ekologisk, gör att din bebis ligger tryggt och skönt. Det går utmärkt att använda babynestet både som säng och skötbädd. Babynestet kommer i sju olika färger och mönster. Extra säker ergonomisk design, inga lösa trådar eller plastdetaljer. Växer med barnet, öppnas nedtill med hjälp av dragkedja. GOTS-certifierad med ekologisk bomull och giftfri färg. Minimalistisk Skandinavisk design. Avtagbart överdrag vilket gör det enkelt att tvätta tyget separat. Lätt och enkel att ta med på resor, kommer med smart förpackning som är lätt att ta med överallt. Möjlighet finns till att köpa fler överdrag separat i andra färger och mönster. Läderdetaljerna är gjorda av veganläder.

Storlek: 70 × 40 × 12 cm
Vikt: 1.6 kg
Yttermaterial: 100% ekologisk bomull
Innermaterial: 100% polyester
Giftfri

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0002589