Värmekudde Gosedjur Kanin Creme

439 kr

I lager

Doomoo Värmekudde Gosedjur Kanin – Komfort och trygghet i varje kram. Njut av harmonin av lindring och komfort med Doomoo Värmekudde Gosedjur Kanin, en innovativ kombination av en värmekudde och gosedjur, utformad för att erbjuda ultimat tröst till ditt barn. Med en mjuk innerkudde fylld med rogivande lavendel och raps, är varje värmekudde en källa till värme och komfort, perfekt för att lindra magrelaterade problem.

Lindring och komfort

Denna värmekudde erbjuder inte bara lindring från magkramper och kolik, men fungerar även som ett gosedjur, vilket ger emotionell komfort. Den rogivande doften av lavendel och den milda värmen från rapsen gör varje stund med Doomoo Värmekudde Gosedjur Kanin tröstande.

Flexibel användning

Använd som en traditionell värmekudde, för att värma upp sängen, barnvagnen eller bilbarnstolen. Den mjuka, plyschiga texturen och den förtjusande designen av kaninen gör varje upplevelse kärleksfull.

Användningsinstruktioner

Följ de enkla stegen för att värma upp den inre kudden på 700W i mikrovågsugnen, och placera den sedan inuti gosedjurets överdrag. Med noggrann temperaturkontroll, är varje användning säker och anpassad till ditt barns komfort.

Specifikationer

Material: Överdrag: 92% bomull, 8% polyester Fyllning: Raps och lavendel

Tvätt: Överdraget kan tvättas i maskin på 30 grader

Säkerhet och omsorg:

Varje Doomoo Värmekudde Gosedjur Kanin är utformad med ditt barns säkerhet i åtanke, med tydliga instruktioner för användning och varningstexter för att säkerställa en säker och bekväm användning vid varje tillfälle.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008072