Vadderad Filt Räv Grå 75×100 cm

Det ursprungliga priset var: 449 kr.Det nuvarande priset är: 363 kr.

Slut i lager

Doomoo Ekologisk Vadderad Filt – En fusion av komfort, stil och hållbarhet. Dyk in i en värld av ultimat komfort med Doomoo Ekologisk Vadderad Filt, en mästerlig sammansättning av mjukhet och funktionalitet, designad för att omfamna ditt barn i en kärleksfull värme. Varje filt är skickligt konstruerad, balanserande högkvalitativa material och mångsidighet, vilket gör den till en oumbärlig tillgång i varje förälders vårdarsenal.

Ultramjuk kvalitet

Med ett yttertyg av 95% bomull och 5% elastan, omsluter denna vadderade babyfilt ditt barn i en värld av mjukhet. Ekologisk och certifierad av GOTS och Oeko-Tex, varje filt är en trygg hamn för din babys känsliga hud.

Mångsidig användning

Denna vadderade filt transcenderar sin konventionella roll och fungerar flitigt som ett täcke i barnvagnen, ett skyddande lager i babyskyddet, en komfortzon i sängen och en intim amningsfilt.

Perfekt för lek

Tack vare den mjuka vadderingen, blir Doomoo Ekologisk Vadderad Filt en perfekt lekmatta, erbjuder ett skönt och säkert underlag för ditt barns upptäcktsfärder, lek och vila.

Design

Finns i en variation av härliga mönster som harmoniserar med Doomoos övriga sortiment, erbjuder denna filt inte bara komfort utan också en estetisk charm som lyfter upp varje rum och humör.

Enkelt underhåll

Konstruerad för den moderna föräldern, denna filt kan enkelt tvättas i maskin vid 30 grader och torktumlas på låg värme, vilket försäkrar att den alltid är fräsch och redo för nästa användning.

Storlek: 75 x 100 cm

Material: Yttertyg i 95% bomull, 5% elastan

Utforska den obegränsade komforten och mångsidigheten med Doomoo Ekologisk Vadderad Filt, där varje tråd är vävd med kärlek, omsorg och innovation. Anpassad för att möta och överträffa de högsta standarderna av kvalitet och säkerhet, varje filt är en försäkran om mjukhet, värme och trygghet för ditt älskade barn. Ditt barn förtjänar det bästa, och med Doomoo är varje filt en kärleksfull omfamning av komfort och trygghet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008074