Uppblåsbar Badmadrass Mint 65×40 cm

229 kr

I lager

Doomoos uppblåsbara badmadrass är den perfekta följeslagaren för att göra badtiden för din baby både bekväm och säker. Denna innovativa badmadrass är idealisk för användning hemma eller när du är på resande fot, inklusive i pooler. Den är utformad för att ge såväl din baby som dig själv en avkopplande och bekväm badupplevelse. Produkten är lämplig för användning från nyfödd upp till att din baby når en vikt av 7 kg.

Fördelar

Optimal Komfort: Doomoo Badmadrassen är konstruerad likt en traditionell luftmadrass, och du blåser enkelt upp kanten för att skapa en säker och bekväm badställning för din baby. Din baby ligger tryggt och bekvämt i den mjuka mittsektionen, som är tillverkad av nätmaterial för att möjliggöra vattenpassage. Detta säkerställer att din baby får rätt mängd vatten på sig och flyter bekvämt på madrassen.

Hands-Free badning: När du badar din baby på Doomoo Badmadrassen frigörs båda dina händer, vilket gör det enklare att tvätta och leka med ditt barn. Du kan fokusera på att skapa en rolig och interaktiv badupplevelse.

Mångsidig användning: Badmadrassen är inte bara perfekt för badning hemma, den är också praktisk att använda i badkar när föräldrar eller syskon badar tillsammans med baby. Den är enkel att ta med på resan och kan användas i olika typer av bad och pooler.

Lätt att underhålla: Doomoo Badmadrassen är kompakt och lätt att hålla ren. Den levereras med en förvaringspåse med zip-lockfunktion, vilket gör det enkelt att ta med på resan och förvara när den inte används.

Din babys säkerhet är vår prioritet, så se alltid till att ha uppsikt över ditt barn under badtiden.

Doomoos uppblåsbara badmadrass är tillverkad med högkvalitativa material, inklusive liggytan i 100% polyester och den uppblåsbara delen i 100% PVC som är fri från ftalater.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008079