Snuttefilt Med Bitring Raffi

249 kr

I lager

De allra minsta kan krypa upp med den mjuka Croco snuttefilten och utforska de sensoriska detaljerna: roliga taggar, Croco-mönstret och olika texturer. Tröstepläden kommer att göra din baby trygg och mysig när den ska sova.

Den söta silikon-bitungensil med krokodilskal och olika texturer för att stimulera och lindra kliande tandkött kan tas bort och användas separat. Det finns en praktisk kardborreknäppning och en elastisk ögla för att fästa en napp så den är nära till hands.

En riktig måste ha, i mjuka gröna toner med ett gulligt Croco-mönster och färgglada taggar som ger din lilla en sensorisk upplevelse.

Tyg: 50% bomull, 50% polyester
Bitring: 100% livsmedelsgodkänd silikon
Färg: Grön
Storlek: 22 x 22 cm
Tvättbar i 40 °C
Ta bort bitringen innan du tvättar filten
Ej lämplig för torktumling

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007747