Kiddish first meal set Sand

Det ursprungliga priset var: 199 kr.Det nuvarande priset är: 179 kr.

I lager

Kiddish första måltidsset har den perfekta storleken för de små som börjar utforska matens värld. Setet innehåller en Raffi-skål, Croco-kopp och en Lalee-sked, allt splittrat och designat för dagligt bruk. Lämplig för mikrovågsugn och diskmaskin.

Den hållbara servisen för barn är tillverkad i Danmark. Efter otaliga familjemåltider, fester och picknickar kan servisen sorteras som hårdplast och återvinnas för att producera nya produkter för vardagen.

Raffi och Croco kommer att hålla din lilla sällskap i detta söta set i mjuka sandiga toner. Middagssetet har en silkeslen yta och matchar resten av Kiddish-kollektionen

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0002310