Foodie Pipmugg Happy Dots 9 cm

129 kr

Foodie-pipmugg är en perfekt 2-i-1-mugg för de små som övar på sina första klunkar. Det praktiska piplocket håller röran till ett minimum och när ditt barn är redo för locket att vara av finns två handtag för ett stadigt grepp. Bägaren har en praktisk anti-halk botten och tål diskmaskin och mikrovågsugn. När koppen har tjänat sitt syfte genom otaliga familjemiddagar kan den sorteras som plast och återvinnas till nya vardagsprodukter. Den vackra pipmuggen är täckt med lekfulla Happy-prickar som kommer att lysa upp varje måltid. Dess silkesmatta yta matchar resten av Foodie-kollektionen. Lockets mörkare nyans tillför en fin tvåfärgad detalj.

2-i-1 pipmugg
Sött tryck av glada prickar
Avtagbart lock
Kan återvinnas

Material: Livsmedelsgodkänd PP, halkskyddad TPE-bas, silikon av livsmedelskvalitet
Storlek: Ø8 x 9 cm
Volym: 215 ml
Ålder: 0+ mån
Tål diskmaskin (max 70°C) och mikrovågsugn
Använd inte i ugnen.

Alla Done by Deers produkter är testade för att följa strikta europeiska standarder (EN 1435) och är därför helt säkra för barn att använda.
Den är också testad och uppfyller EU:s regler för kontakt med livsmedel 10/2011 och 1935/2004.”

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: