Dinner time goodie box Colour mix

Det ursprungliga priset var: 699 kr.Det nuvarande priset är: 629 kr.

I lager

Dinner time goodieboxen kombinerar fem av Done by Deers bästsäljande servisartiklar i en cool presentask. Setet innehåller en silikonplatta, en minimugg i silikon, en silikonhaklapp, en silikonunderlägg och en greppvänlig sked.

Den praktiska servisen i silikon är sprickfri och har halkskydd och greppvänliga funktioner. Den är säker att använda i ugn, mikrovågsugn och frys och lämpar sig för rengöring i diskmaskin. Inkluderar en gratis Deer Friends-bok.

Presentförpackningen är fylld med porslin i silikon i grå, grön och senapsfärger. Den robusta vita kartongen är dekorerad med vårt svarta konturtryck och är perfekt för förvaring i barnrummet. En perfekt presentidé för alla småätare!

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0002346