Aktivitetsleksak Med Spegel Happy Clouds

Det ursprungliga priset var: 269 kr.Det nuvarande priset är: 242 kr.

I lager

Den bärbara aktivitetsspegeln med glada moln kommer att uppmuntra spädbarn att vara nyfikna och utforska de sensoriska funktionerna. Ozzo kommer att göra allt som krävs för att se till att din baby är underhållen.

Aktivitetsspegeln har en ballonrassel, en mjukt texturerad Ozzo och moln, två texturerade ringar och roliga taggar. Barnet kan enkelt greppa ringarna och hålla i aktivitetsspegeln. Använd leksaksanknytningen för att fästa den på vagnen, bilbarnstolen eller mage-till-mage-kudden.

Små barn kommer att ha roligt med den blåa aktivitetsspegeln och alla dess lekfulla element. Den blåa ballongen flyger iväg med en Ozzo i sandfärg, två ringar i olika nyanser av blått och en söt vit moln med svarta prickar.

Tyg: 100% polyester
Fyllning: 100% polyesterfibrer (återvunna)
Färg: Blå
Storlek: 26 x 17 cm x 3 cm
Torka av med en mjuk fuktig trasa
Sänk ej ner i vatten

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007751