Aktivitetsgym Lalee Sand Brun

599 kr

Slut i lager

Det Red Dot prisbelönta aktivitetsgymmet med Lalee är fristående och lätt att anpassa för att passa din bebis. Greppa det sandfärgade aktivitetscentret och använd det på lekmattan, skötbädden, lägg det i spjälsängen eller ta med det på resa. Låt din bebis upptäcka sitt söta ansikte i den lilla spegeln eller se dem ha kul när de försöker ta tag i den supermjuka och sensoriska leksaken Lalee. Hör den söta klockan från Birdees mage och sprakljudet från den mjuka kaktusen. Det finns också en dold spegel att utforska. Det praktiska babyaktivitetsgymmet med den söta laman är i mjuka toner av sand, blått och grönt. Aktivitetsgymmet kommer i en presentask vilket gör det till en perfekt presentidé.

Utforska de många sensoriska funktionerna
Har en liten bergsspegel, en supermjuk och sensorisk Lalee, en Birdee med klockljud och en sprakande kaktus
Upptäck Lalee, Birdee och berget
Mjuka toner av sand, blått och grönt
Fristående och lätt att justera för att passa ditt barn

Material: Polyester, EVA-skum, kvartssandsäckar, polyesterfibrer (återvunna
Fyllningen i denna leksak är gjord av återvunnet material från en GRS-certifierad anläggning
Storlek: 45-80 x 40-48 x 22 cm
Ålder: 0+ mån

Alla Done by Deers produkter är testade för att följa strikta europeiska standarder (EN 71) och är därför helt säkra för barn att använda.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0006768