No Touch 250 ml Starter Kit Aloe Vera Handtvål

159 kr

Slut i lager

Beskrivning

Automatisk Tvålpump

Upptäck bekvämligheten med Dettol No Touch, den innovativa automatiska tvålpumpen. Denna banbrytande produkt är designad för att maximera din hygien genom att ge dig tvål utan att behöva röra vid pumpen.

Avancerad Sensor-Teknologi

Dettol No Touch är utrustad med avancerad sensor-teknologi som känner av dina rörelser, vilket möjliggör en helt beröringsfri användning. Denna smarta lösning är perfekt för att undvika spridningen av bakterier i hemmet.

Komplett Starter Kit

I Dettol No Touch starter kit ingår allt du behöver för en smidig och hygienisk handtvättupplevelse. Kitet innehåller en automatisk tvålpump, en tvålrefill och batterier för direkt användning.

Högkvalitativ Tvålrefill

Vår refillförpackning innehåller skonsam men effektiv tvål som rengör dina händer samtidigt som den skyddar mot bakterier. Dettol är känd för sin expertis inom antiseptiska produkter och erbjuder en trygghet i vardagen.

Enkel och Effektiv Användning

Dettol No Touch är inte bara hygienisk utan också enkel att använda. Den automatiska tvålpumpen sparar tid och är ett utmärkt skydd mot skadliga bakterier, vilket gör den till en idealisk lösning för varje hem.

Trygghet och Renhet med Dettol

Som en ledande aktör inom antiseptiska produkter, har Dettol ett långvarigt rykte om att skydda människors hälsa. Med Dettol No Touch kan du vara säker på att ditt hem är rent och säkert för dig och din familj.

Artikelnr: MX-0008098

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.