Handtvål Refill Cucumber Splash 250 ml

35 kr

Slut i lager

Beskrivning

 

Vår Speciella Handtvål – För Renare och Välmående Händer

Vi förstår vikten av rena och välmående händer. Därför har vi skapat vår speciella handtvål som både vårdar och skyddar dina händer samtidigt som den bekämpar bakterier och smittspridning.

Varför välja vår handtvål:

  • Vår handtvål är mild och skonsam: Den är formulerad för att vara mild och skonsam mot din hud samtidigt som den ger ett effektivt skydd mot bakterier. Med ingredienser som vårdande aloe vera, ger den en känsla av mjukhet och fräschör efter varje tvätt.
  • Passar perfekt med Dettols No Touch Soap Dispenser: Vår handtvål passar perfekt med Dettols No Touch Soap Dispenser, vilket gör användningen ännu smidigare och hygienisk. Du behöver inte längre oroa dig för smittspridning vid beröring av tvålpumpar.
  • Högkvalitativ handtvål: Varje behållare innehåller 250 ml högkvalitativ handtvål, som räcker länge och är idealisk för hela familjen.

Skydda dig själv och dina nära och kära från skadliga bakterier genom att använda vår handtvål regelbundet. Dess unika formula hjälper till att förebygga smittspridning samtidigt som den vårdar dina händer.

 

Artikelnr: MX-0008101

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.