0%

Blus Top NS Lace

212 kr

Blus Top NS Lace är en vacker och enkel blus från Creamie som passar perfekt för olika tillfällen

Blus Top NS Lace är den perfekta garderobsbasen med sin bekväma passform och eleganta design. Oavsett om du ska på kontoret eller på en speciell kväll ute, kommer denna blus att vara din pålitliga följeslagare. Denna blus har en stilfull design med generösa och luftiga volanger som sträcker sig från axlarna ner till midjan, vilket ger den en feminin och förtrollande touch. Blusen stängs enkelt baktill med en knapp.

Material

– Tillverkad av 95% bomull och 5% elastan

Tvättanvisningar

– Tvätta vid 40°
– Använd ej blekmedel
– Torktumla vid låg värme
– Stryk vid låg temperatur
– Ej kemtvätt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: