T-shirt Into The Blue

Utforska T-shirt Into The Blue

Denna Into The Blue T-shirt är det perfekta valet för en avslappnad och stilfull vardag. Tillverkad av 100% bomull, erbjuder denna T-shirt en oslagbar komfort och andningsförmåga, vilket gör den idealisk för allt från avkopplande hemmadagar till utflykter och äventyr.

OEKO-TEX® Certifierad och Hudvänlig

Denna T-shirt är OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierad, vilket innebär att den är fri från skadliga ämnen och trygg för alla hudtyper. Den är särskilt lämplig för känslig hud, tack vare den höga kvaliteten på det använt bomullsmaterialet.

Klassisk och Tidlös Design

– Material: 100% bomull
– Certifiering: OEKO-TEX® STANDARD 100
– Design: Enkel och stilren med Into The Blue-tema som ger en modern touch
– Användning: Mångsidig för både vardag och fritidsaktiviteter.

Hög Komfort och Kvalitet

Denna T-shirt är designad för att ge en bekväm passform och hållbarhet. Den höga kvaliteten på bomullsmaterialet garanterar att T-shirten behåller sin form och mjukhet, även efter frekventa tvättar.

Lättskött och Praktisk

Denna T-shirt är enkel att underhålla och är ett hållbart val för dagligt bruk. Den är ett utmärkt tillskott till varje garderob, med en kombination av komfort och stil.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: