0%

Strumpbyxor med Sidomönster

111 kr127 kr

Utforska Mönstrade Strumpbyxor med Sidomönster

Dessa eleganta och bekväma mönstrade strumpbyxor med sidomönster är ett perfekt tillägg till varje garderob. Med en högkvalitativ blandning av 75% bomull, 22% nylon och 3% elastan kombinerar dessa strumpbyxor komfort och stil på ett enastående sätt.

Kvalitet och Säkerhet med OEKO-TEX®

Dessa strumpbyxor är OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierade, vilket försäkrar att de är fria från skadliga ämnen och säkra för alla hudtyper. Det är en trygghet för dig som konsument och visar på en hög standard av produktkvalitet.

Stilfull och Funktionell Design

– Material: 75% bomull, 22% nylon, 3% elastan
– Certifiering: OEKO-TEX® STANDARD 100
– Design: Unikt sidomönster som ger en trendig och distinkt look
– Användning: Perfekta för olika tillfällen, från vardag till fest.

Bekväm Passform och Långvarig Hållbarhet

Den sköna blandningen av material ger en flexibel passform samtidigt som den håller strumpbyxorna hållbara och lätta att sköta om. De behåller sin form och kvalitet även efter upprepade tvättar.

Versatil Användning för Alla Tillfällen

Med sitt unika sidomönster passar dessa strumpbyxor lika bra till en avslappnad vardagsstil som till en mer uppklädd outfit, vilket gör dem till ett mångsidigt och praktiskt val.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: