0%

Ribbstickade Strumpbyxor i Merinoull

103 kr151 kr

Utforska Ribbstickade Strumpbyxor i Merinoull

Dessa ribbstickade strumpbyxor i merinoull erbjuder ultimat komfort och hållbarhet. Med en sammansättning av 45% ull, 41% akryl, 13% nylon och 1% elastan, kombinerar dessa strumpbyxor den naturliga värmen från ull med elasticitet och slitstyrka.

Hög Kvalitet och Komfort

Merinoullens unika egenskaper gör dessa strumpbyxor både mjuka och temperaturreglerande, vilket håller dig varm under kalla dagar och svalare när det är mildare. Akryl och nylon i en bidrar till extra hållbarhet och passform.

Versatil och Stilfull Design

– Material: 45% ull, 41% akryl, 13% nylon, 1% elastan
– Egenskaper: Ribbstickad för en klassisk och bekväm passform
– Användning: Perfekt för daglig användning, oavsett om det är till arbete, i skolan eller för fritidsaktiviteter.

Hållbarhet och Skötsel

Denna ull är inte bara hållbar utan också lätt att sköta om. Följ skötselråden för bästa hållbarhet och bevarande av kvalitet. Strumpbyxorna är ett mångsidigt tillskott till varje garderob, kombinerande stil med funktionalitet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: