0%

Mönstrade Knästrumpor i Merinoull

47 kr63 kr

Upptäck Mönstrade Knästrumpor i Merinoullblandning

Våra mönstrade knästrumpor i merinoullblandning är den perfekta kombinationen av stil och komfort. Tillverkade av en högkvalitativ blandning av 42% ull, 42% akryl, 14% nylon och 2% elastan, erbjuder dessa strumpor en exceptionell balans mellan värme och hållbarhet.

Certifierad Kvalitet och Komfort

Dessa strumpor är certifierade enligt OEKO-TEX® STANDARD 100, vilket garanterar att de är fria från skadliga ämnen och säkra för alla hudtyper. Den unika sammansättningen säkerställer att strumporna är mjuka, andningsbara och behagliga att bära.

Elegant Mönstrad Design

– Material: 42% ull, 42% akryl, 14% nylon, 2% elastan
– Certifiering: OEKO-TEX® STANDARD 100
– Egenskaper: Mönstrad design som kombinerar klassisk stil med modern elegans
– Användning: Idealiska för både vardagsbruk och speciella tillfällen.

Skötselråd för Lång Livslängd

Dessa knästrumpor är designade för att hålla länge och behålla sin kvalitet genom frekvent användning. Följ de enkla skötselråden för att bibehålla strumpornas utseende och komfort.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: