Baddräkt Crab Family One-piece UPF50

Upptäck Baddräkt Crab Family One-Piece UPF50

Denna “Crab Family One-Piece UPF50” baddräkt kombinerar charmig design med praktiskt solskydd, vilket gör den till ett idealiskt val för barnens strand- och badlek. Tillverkad av 100% bomull, erbjuder denna baddräkt en skön och mjuk känsla mot huden, samtidigt som den ger UPF50-solskydd för att skydda mot solens skadliga strålar.

OEKO-TEX® Certifierad och Hudvänlig

Denna baddräkt är OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierad, vilket innebär att den är testad och fri från skadliga ämnen. Detta garanterar en hög säkerhetsstandard och är perfekt för barn med känslig hud.

Lekfull och Barnvänlig Design

– Material: 92% nylon, 8% elastan
– Certifiering: OEKO-TEX® STANDARD 100, UPF50
– Design: Roligt och färgglatt krabbtema som är perfekt för sommarens äventyr
– Användning: Utmärkt för simning, strandbesök och lek i solen.

Perfekt Passform och Komfort

Denna one-piece baddräkt är utformad för att ge en bekväm passform för aktiva barn. Den rena bomullskonstruktionen garanterar en mjuk och andningsbar upplevelse, vilket är idealiskt för varma sommardagar.

Lättskött och Hållbar

Denna baddräkt är lätt att underhålla och behåller sin kvalitet och färg, även efter frekvent användning och tvätt. Den är ett hållbart och praktiskt val för sommarens alla vattenaktiviteter.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: