Baby Fleecefodrad Regnställ Dräkt

659 kr

Tvåfärgad regndräkt från Color Kids. Setet har flera reflexdetaljer och alla sömmar är tejpade. Materialet andas samtidigt vind- och vattentätt. Låter ditt barn kan vara ute i regn och vind utan att bli blött. Testat vattenpelartryck på 8 000 mm. Dräkten stängs med kvalitetsdragkedja fram. Hakskydd ser till att dragkedjan inte stör under hakan. Dräkten har avtagbar huva, resår i handleder med tryckknappar. Avtagbara fotremmar. Det finns en namnskylt inuti.

Polyuretan
8 000 mm
100% polyester med polyuretanbeläggning
Tvättas 40 °C skontvätt
Ingen blekning
Torktumling på låg värme
Stryk ej
Får ej kemtvättas

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: (MX-0007127)