Baby Giftbox (Skål, sked, mugg, lock)

299 kr

Den perfekta presenten till den nyfödda!

Ett set med vår snygga skål, sippy-kopp och matsked för bebisens första måltider. Kommer i en vacker kartong vilket också gör den till den perfekta presenten. När ditt barn blir äldre är det bara att lossa rörlocket och fortsätta använda muggen och skålen till ditt äldre barn eller till och med för de andra familjemedlemmarna.

* Tillsyn av en vuxen krävs när du använder skeden eftersom denna sked endast är till för matning och inte för att barnet ska äta själv. – Tillverkad av FSC®1 och PEFC-certifierad träfiber och biobaserad PP

– Lämplig för varm och kall mat och dryck

– Tvätta servisen före första användningen

– Kan diskas i diskmaskin

– Värm inte i mikrovågsugn

​​​​​​*Vår hållbara biokomposit är gjord med naturliga element; därför kan små färgdefekter eller inkonsekvenser förekomma.

Övervakning av en vuxen krävs när du använder skeden eftersom denna sked endast är till för matning och inte för barnet att äta själv.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: