Köksrengöring 500 ml

39 kr

I lager

Är ditt kök i behov av en rejäl uppfräschning? Oroa dig inte! Vår köksrengöring är den perfekta lösningen för att få ditt kök att skina som aldrig förr.

Gör rent var du vill:

Vår rengöringsspray är experter på att lösa upp och ta bort det mest envisa fastbrända fettet i stekpannor och grytor. Slipp det slitiga skrubbandet – vår produkt tar hand om det åt dig.Inte bara för köket!

Vår köksrengöring är användbar i en mängd olika situationer. Använd den för att rengöra cyklar, garagegolv, spisfläktar, och till och med dörrar. Överallt där fett och smuts behöver lösas upp är vår rengöring din bästa vän.

Vår rengöring är särskilt utformad för att vara kraftfull och effektiv. Den tar snabbt itu med fett och smuts, vilket sparar dig tid och ansträngning.

Det har aldrig varit enklare att göra rent ditt kök. Spraya bara på produkten, låt den verka, och torka sedan bort smutsen. Inga krångliga processer här!

Med vår köksrengöring kommer du att se omedelbara resultat. Ditt kök kommer att glänsa och vara redo att användas igen.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008096