Baby Mat Klämpåsar 5 st

99 kr

I lager

Cherub Baby klämpåsar 5 st

Gör matstunden rolig och bekväm. Upptäck den perfekta lösningen för barnets matstunder med Cherub Baby klämpåsar i Animal-design. Dessa praktiska och återanvändbara klämpåsar kommer i ett set om 5 stycken och är utformade för att göra matningen enkel och rolig för både föräldrar och barn.

Rolig och färgglad design

Varje klämpåse är dekorerad med söta djurmotiv som gör matstunden extra spännande för ditt barn. De färgglada designen fångar barnets intresse och gör måltiden till en lekfull upplevelse.

Återanvändbara och miljövänliga

Cherub Baby klämpåsar är inte bara praktiska utan också ett miljövänligt alternativ till engångsprodukter. De kan enkelt fyllas med hemlagad puré, yoghurt eller andra näringsrika måltider och snacks. Efter användning kan de tvättas och återanvändas, vilket minskar avfallet och skyddar miljön.

Enkla att fylla och använda

Dessa klämpåsar är designade för att vara enkla att fylla och använda. De breda öppningarna gör det lätt att fylla påsarna med mat, medan den starka förslutningen säkerställer att innehållet förblir fräscht och säkert. Perfekt för hemmet eller när ni är på språng.

Säkra och BPA-fria

Föräldrar kan vara trygga med att Cherub Baby klämpåsar är tillverkade av högkvalitativa, BPA-fria material som är säkra för barnets hälsa. Påsarna är även fria från ftalater och PVC, vilket gör dem till ett säkert val för alla familjer.

Perfekt för alla måltider

Med en kapacitet på 150 ml är dessa klämpåsar perfekta för både små mellanmål och större måltider. De är idealiska för förvaring av puréer, yoghurt, smoothies och andra hemlagade rätter.

Praktiskt set om 5 klämpåsar

Setet innehåller 5 stycken klämpåsar, vilket ger dig möjlighet att förbereda och förvara flera måltider samtidigt. De är lätta att märka och organisera, vilket gör det enkelt att planera och hantera barnets kost.

Gör matstunden både rolig och bekväm med Cherub Baby klämpåsar i Animal-design. De är den perfekta kombinationen av funktionalitet, säkerhet och lekfull design, vilket gör dem till ett måste för alla småbarnsföräldrar.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0011124