23%

Regnjacka AOP

519 kr 399 kr

Regnjacka från CeLaVi gjord av återvunnen PU med all-over tryck och avtagbar huva med tryckknappar. Jackan har resår vid handleder och byxslut, och är lätt att stänga med dragkedja och tryckknappar. Huvan har resår i ansiktet som håller den nära huvudet. Reflex på hylsan. Helt vattentät med svetsade sömmar och ett vattenpelartryck på 10 000 mm.

Återvunnen PU
10 000 mm
100% polyester med polyuretanbeläggning
Tvätta 40 °C
Ingen blekning
Får ej torktumlas
Dropptorka
Stryk ej
Kemtvätta ej

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: