Solskydd Svart 44×36 cm 2-pack

69 kr

I lager

Solskydd bil – Effektivt skydd mot solen

Upptäck vårt solskydd för bil, en idealisk lösning för att skydda dina passagerare mot solens starka strålar. Dessa svarta solskydd, som kommer i ett 2-pack, är designade för att enkelt fästa på bilrutorna med sugproppar. Med måtten 36 x 44 cm, erbjuder de ett utmärkt skydd samtidigt som de är diskreta i sin design.

Säkerhet och kvalitet

Våra solskydd har testats enligt EN-71-1:2014 och är fria från ftalater, vilket garanterar en hög säkerhetsstandard. De är ett utmärkt val för familjer som vill skydda sina barn från solen under bilresan, lika viktigt som en nattlampa för barns trygghet på kvällen.

Användarvänlig design

Dessa solskydd för bil är både användarvänliga och effektiva. De svarta solskydden utan motiv passar väl in i bilens interiör och fäster lätt på vilken bilruta som helst. Liknande nattlampors enkelhet, erbjuder dessa solskydd en problemfri upplevelse.

Produktinformation

Storlek: 36 x 44 cm

Färg: Svart

Testad enligt EN-71-1:2014

Fri från ftalater

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0006726