Fleecefilt Stjärna & Gosedjur Grön Kanin

229 kr

I lager

Mysigt Set med Fleecefilt och Gosedjur

Skapa mysiga stunder för ditt barn med detta underbara set bestående av en mjuk fleecefilt och ett gulligt gosedjur. Perfekt för kramstunder, nattlektyr eller som en lugnande följeslagare, detta set är designat för att ge tröst och värme.

Detaljer om Filt

Filtens mått på 90×75 cm erbjuder tillräckligt med täckning för att hålla ditt barn varmt och bekvämt, oavsett om det är under lek, vilostund eller på resande fot. Tillverkad i 100% polyester, garanterar detta material långvarig mjukhet och är enkelt att underhålla. Filtens slitstarka design säkerställer att den håller genom otaliga tvättar och daglig användning.

Skötselråd

Att hålla detta set rent och fräscht är enkelt, tack vare dess maskintvättbara material. Filtet kan tvättas i maskin på 30 grader, vilket gör det praktiskt för snabb och effektiv rengöring. Detta skötselråd säkerställer att ditt barn alltid har en ren och mjuk filt och gosedjur att krypa upp med.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010762