Panda Babykudde Vit 21×19 cm

Det ursprungliga priset var: 257 kr.Det nuvarande priset är: 206 kr.

I lager

Beskrivning

Candide Panda Babykudde är designad för att tillgodose ditt barns behov av komfort och säkerhet. Med sin ergonomiska form och minnesskummaterial är denna babykudde perfekt anpassad huvudet och för att säkerställa en behaglig sömn för ditt barn.

Ergonomisk design:

Panda babykudde har en unik design med en försänkning i mitten och låga kanter. Denna struktur ger barnet frihet att röra sitt huvud fritt och behålla en rak nacklinje, vilket främjar utvecklingen av starka nackmuskler.

Minnesskum komfort:

Varje babykudde är tillverkad av premium minnesskum med hög densitet. Detta material formar sig mjukt efter barnets huvud och minimerar trycket, vilket hjälper till att förebygga skallasymmetri.

Säker och bekväm:

Panda babykuddar är små och fria från lösa delar. Med fokus på säkerhet minimeras riskerna för kvävning och andning av utandningsluft.

Praktisk och lättskött:

Den mjuka bomullsfrottén är maskintvättbar vid 30 grader, vilket gör kudden lätt att underhålla. Den är rekommenderad för användning från födseln upp till cirka 6 månader.

Specifikationer:

Mått: 19x21x3 cm
Ålder: 0-6 mån
Material: Yttertyg 100% bomull, Innerfoder 100% polyester, Fyllning 100% polyuretan (memory foam)
Tvätt: 30 grader i maskin

Föräldrar söker ständigt efter produkter som kan ge deras barn den bästa starten i livet, och Candide Panda Babykudde uppfyller detta behov perfekt. Med dess unika design och högkvalitativa material, erbjuder denna babykudde en kombination av komfort, stöd och säkerhet.

Varje babykudde är skickligt formgiven med minnesskum som anpassar sig efter barnets unika form, och försäkrar att varje sömn blir en lugn och återhämtande upplevelse. Panda babykuddars lättskötta design, tvättbar i maskin, betyder att komfort och hygien alltid är en prioritet

Artikelnr: MX-0008040

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.