0%

Muslin Filt 70×70 cm 2-pack

149 kr

Mjuk muslinduk i 100% premium ekologisk, GOTS-certifierad bomull med härliga Cam Cam-tryck. Muslindukarna har många funktioner. Perfekt för skötbordet, vagnen eller att gosa med. Efter tvätt får muslinen en lätt strukturerat utseende. Muslindukarna har fyra lager muslin, väger 145 gram per m2, vilket gör den exceptionellt mjuk och hållbar. Dessutom är de organiska fibrerna extra långa vilket gör tygerna mjukare.

Mått: 70×70 cm
Primärt material: 100 % ekologisk bomull – GOTS Kategori: GOTS-certifierad ekologisk – ETKO 4401

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: