Skrubbhandske X2 Beauty Care

37 kr

I lager

Hamam-badets bästa vän

Våra 2 skrubbhandskar med intensiv exfolieringseffekt är perfekta för traditionella hamam-badupplevelser. De används tillsammans med black soap och gör det möjligt att ta bort döda hudceller och smuts på ett effektivt sätt. Dessa handskar är ett oumbärligt verktyg för den som vill uppleva en autentisk hamam-behandling hemma.

Mjuk och ren hud med intensiv exfoliering

Våra skrubbhandskar ger dig en intensiv exfolieringseffekt som rengör din hud djupt. Samtidigt gör de din hud mjuk och len, vilket ger dig en känsla av renhet och fräschhet.

Använd med eller utan skrubbprodukt och enkel rengöring

En av de stora fördelarna med dessa handskar är deras mångsidighet. Du kan använda dem med eller utan skrubbprodukt och få fantastiska resultat. Dessutom är de enkla att rengöra genom maskintvätt vid 30⁰C, vilket gör underhållet mycket enkelt.

Intensiv Exfolieringseffekt

Intensiv exfolieringseffekt är det perfekta tillskottet till din hamam-badupplevelse. Med deras förmåga att ta bort döda hudceller, smuts och samtidigt göra huden mjuk, kommer du att känna dig som om du var på en äkta hamam.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008387