Skrubbhandske Återvunnet Material Vit

Det ursprungliga priset var: 58 kr.Det nuvarande priset är: 46 kr.

I lager

Beskrivning

Intensiv exfoliering för frisk hud

Vår skrubbhandske är utformad för dem som föredrar en mer intensiv exfoliering. Den effektiva textilen tar bort döda hudceller och främjar cirkulationen i huden, vilket resulterar i en frisk och strålande hud. Om du letar efter en djuprengöring och en föryngrande upplevelse är denna handske perfekt för dig.

Naturlig detox och mjukgörande effekt

Användningen av vår skrubbhandske liknas vid en naturlig detox för din hud. Den avlägsnar orenheter och stimulerar hudens naturliga funktioner. Samtidigt gör den din hud mjuk och len, vilket ger dig en känsla av fräschhet och välbefinnande.

Två färger för din personliga stil

Vi erbjuder denna skrubbhandske i två vackra färger, natur och ljusgrön, så att du kan välja den som passar din personliga stil bäst. Oavsett färgval kommer resultatet vara en renare och friskare hud.

Vår skrubbhandske tillverkad av återvunnet material är det perfekta verktyget för en intensiv exfoliering och en naturlig detox för din hud. Den ger dig en friskare och mjukare hud samtidigt som den tar hand om miljön genom att använda återvunnet material.

Artikelnr: MX-0008384

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.