Safirfilar X2 Herr 718

23 kr

I lager

2 Safirfilar för optimal nagelvård

Vårt set med 2 safirfilar är det perfekta verktyget för att upprätthålla perfekta naglar. Dessa filar är tillverkade av högkvalitativt safirmaterial och är utformade för att ge en jämn och effektiv filning av dina naglar. Oavsett om du har normala eller hårda naglar kommer dessa filar att hjälpa dig att uppnå den önskade formen och finishen.

Stor och liten fil för olika behov

Setet innehåller en stor fil (15 cm) och en liten fil (9 cm) för att möta olika behov. Den stora filen är perfekt för att forma och jämna ut naglarna, medan den lilla filen är idealisk för ingredienserad och exakt filning. Oavsett vilken storlek du väljer kommer resultatet att vara enastående.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008376