Rengöringshandske Ansikte 2in1 Beaty Care

Det ursprungliga priset var: 61 kr.Det nuvarande priset är: 49 kr.

I lager

Beskrivning

Rengöring och makeupborttagning med den släta sidan

Vår 2in1 ansiktsrengöringshandske i mikrofiber är den ultimata lösningen för att rengöra och ta bort makeup, inklusive vattenfast makeup. Den släta och mjuka sidan av handsken är perfekt för att avlägsna smuts och makeup från ditt ansikte med lätthet. Du behöver inte längre använda flera produkter – denna handske klarar av allt.

Mild ansiktsskrubb med texturerad sida

Den andra sidan av handsken har en texturerad yta som är idealisk för en mild ansiktsskrubb. Använd den för att exfoliera din hud och avlägsna döda hudceller, vilket resulterar i en friskare och strålande hud. Du kan anpassa trycket och rörelserna efter din hudtyp för bästa resultat.

Högkvalitativ mikrofiber för skonsam hudvård

Vår ansiktsrengöringshandske är tillverkad av högkvalitativ mikrofiber som är skonsam mot din hud. Den är även enkel att rengöra och underhålla. Använd den dagligen som en del av din hudvårdsrutin för att uppnå en ren och vacker hud.

Vår 2in1 Ansiktsrengöringshandske

Den perfekta följeslagaren för din dagliga hudvårdsrutin. Den gör det möjligt för dig att rengöra, ta bort makeup och göra en mild ansiktsskrubb med en och samma produkt. Tillverkad av högkvalitativ mikrofiber är den skonsam mot din hud och enkel att använda.

Artikelnr: MX-0008395

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.