Precisionstrimmer X3 Herr 737

37 kr

I lager

Mångsidig rakning och precisionstrimning

Våra manuella rak-/precisionstrimmers är designade för att vara mångsidiga och användbara för både skägg och ögonbryn. Du kan använda dem för att forma och trimma ditt skägg till perfektion eller för att skapa exakta ögonbrynsformer. Dessa trimmers ger dig full kontroll över din grooming-rutin.

Komplett 3-pack för ökad bekvämlighet

I vårt praktiska 3-pack får du tre manuella rak-/precisionstrimmers, vilket gör det enkelt att ha ett hemma, ett i necessären och ett i reserv. Du kommer aldrig att vara utan det verktyg du behöver för att hålla ditt utseende snyggt och prydligt.

Våra manuella rak-/precisionstrimmers är det perfekta tillskottet till din grooming-rutin. De är kompakta, mångsidiga och lätta att använda. Med vårt 3-pack har du alltid det rätta verktyget till hands för att uppnå den look du önskar för ditt skägg och ögonbryn. Gör din grooming enklare och mer effektiv med dessa praktiska trimmers.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008380